Saturday , 17 March 2018

Argëtim

E fundit dit zie per boten,vritet Erdogani… (Video)

Regjisori turk Ali Avci është arrestuar pas shfaqjes së trailerit te filmit “Zgjimi”,film ky i cili rindërton grushtin e dështuar të shtetit në Turqi. Ngjarjet e këtij filmi rrëfejnë se si do kishte shkuar situata nëse grushti i shteti do kishte rezultuar i suksesshëm.Skena finale shfaqet në fund të trilerit,ku …

Artikulli i plotë »

Linda Morina synon tregun ndërkombëtar, këndon anglisht (VIDEO)

Linda Morina njihet si një person shumë karizmatik dhe që këndon gjithmonë për politikanët në Shqipëri dhe Kosovë , por edhe në botë. Por këtë herë ajo ka guxuar shumë dhe ka vendosur të këndojë për Presidentin e Amerikës Donald Trump. Linda ama ka vendosur që këtë këngë ta sjellë në gjuhën angleze ndoshta duke …

Artikulli i plotë »