Monday , 19 March 2018

Burri i skandalizon të gjithë në Shëngjin, shfaqet çuditshëm në plazh


Kohët kanë ndryshuar dhe ekspozimi i trupit mesa duket nuk është më eksluzivitet i femrave.

Ky burrë i veshur me rroba banje prerje tange, aq të preferuara nga femrat, i ka konkuruar këto të fundit në plazhin e Shëngjinit.

Pushuesit të revoltuar e kanë fotografuar duke i dërguar imazhet tek “JOQ”.
per meshum shikoni videon 1 minutshe per tu hap video kliko ne reklam.