Monday , 23 April 2018

Burri dyshonte tek gruaja e tij, i vendos kamër tek dhoma dhe zbulon diçka të rëndë

Një burrë që dyshonte tek gruaja e tij se i dhunonte djalin e tyre të mitur, detyrohet që në dhomë të vendos një kamër për të vërtetuar këtë. Fatkeqësisht dyshimi i tij rezulton i vërtetë, pasi kur pa pamjet, ai u shokua nga dhuna barbare që gruaja e tij përdorte ndaj fëmijës.
Në pamjet e filmuara, gruaja fillimisht duket se po luan me djalin, por më vonë rezulton e kundërta. Ajo e tërheq nga krevati dhe e ngre në ajër, përpara se ta gjuajë në kurriz foshnjën e pambrojtur dhe duke e kapur për qafe. Burri, që nuk është identifikuar nga mediat, ka lajmëruar menjëherë policinë, kjo e fundit po heton rastin e ndodhur në Indi.Ja Video e tmershme, klikoni videon e reklames dhe shikoeni: