Saturday , 17 March 2018

Bukurija ‘ Ja si me shqeu breket dhe ma … tezaku Edoni (VIDEO)

“Eja e dashur të të përqafoj taman, sepse ai përqafim pak më parë ishte fals”, më tha kuçka fshatare, duke ma mbështjellë belin me krahët e tij të gjatë.Sapo më shtrëngoi, filloi t’më puthë në faqe disa herë, por që gjithnjë e më shumë i afrohej gojës sime dhe nuk e dija se kishte me sherr, disi edhe un e nxeva ishim vetem te tezja kur filloi te mi lemonte edhe c… i hoqa breket dhe… kllikkone rrekllamen posht dhe hapet historia e plot…