Saturday , 17 March 2018

Befason TUNA: Virgjërin e humba në shkollë të mesme,me ministrin e tanishëm ….

“Fakti se virgjëria është mësuar si vlerë – thotë ajo– përfshin faktin se gratë ushtrojnë mbi meshkujt pushtet të pafund. Kam humbur virgjërinë time në moshën 16 vjeçare me një stilolaps shumëngjyrësh në banjo, por edhe sot ka nga ata që kërkojnë një vajzë të virgjër.”-Më pas ajo ka folur për sportin: “sporti më lejon mua që të kem një seksualitet mbi mesatare dhe unë jam e interesuar për teknika të ndryshme seksuale. Kjo nuk është e lehtë, ka pak material dhe kjo është e gjitha e lidhur me fetë e Lindjes…KLIKO NE REKLAM PER TE PARE INTERVISTEN: