Monday , 19 March 2018

Befason MEDA: U ndava nga ish e fejuara, sepse e kuptova që ajo është duke më tradhtuar edhe atë me shokun më të….

Këngëtari Meda përpiqet ta ruaj një stil elegant, burrëror dhe të mos dal shumë nga vetja. Këngët e tij kryesisht kanë të bëjnë me dashurinë, vuajtjen, lotët. Ndërda Edhe gruaja e këngëtarit, Lulja, zakonisht është elegante dhe serioze në paraqitjen e jashtme. Në një intervistë këngëtari Meda ka folur për jetën e tij dhe rreth familjes, po ashtu ai tregoi edhe shumë gjëra për ish te fejuarën e ti duke treguar se pse ishte ndare nga ajo, Meda u bë i sinqert dhe e tregoi arsyen e ndarjes, por si duket kjo i ka befasuar të gjithë, ku Ai thot se u ndava nga ajo përshkak se më….shtypni posht reklamen dhe menjëher ju hapet intervista befasuese e Medës: