Monday , 23 April 2018

Befason hoxhë Elvis Naci “Qëllimi im është të jem Kryeministër nesër”(Video)

Imami i xhamisë së Tabakëve, mjaft popullor dhe për rolin aktiv të tij në rrjetet sociale, Elvis Naçi ishte i ftuar sot në Wake Up.I pyetur drejtpërdrejtë nga Eno, nëse ka një ambicie për të shkuar më tej në instancat drejtuese të komunitetit musliman, përgjigja e Naçit ka qënë e thjeshtë: “Kam një ambicie më të madhe, që të jem kryeministër nesër!” (qesh),Hap reklamën poshtë / dhe ju hapen pamjet: