Friday , 23 March 2018

Befason Adem Demaçi: Te gjithë e dinë se Rugova ishte një pijanec, frikacak dhe tradhtar i UÇK-së

“Rugova ka qene i urte e burrë i mire, por ishte një frikacak i madh, ai nuk shkoje asnjëherë tek familja e Adem Jasharit, po po do te shkoje gjithmonë thoshte, por asnjëherë nuk shkoje atje”
“ E keqja e ti ka qene se u kanë shumë frikacak, Rugova e morri aeroplanin e armikut e la popullin vete e shkoje ne Itali” u shpreh Adem Demaçi
Për të shikuar intervistën e Adem Demaçit, ju lutem shtypni në (reklamën) më poshtë: