Monday , 23 April 2018

admin

Ja ‘Misteri’ që fshihet mbas ngjarjes tragjike mes dy të rinjve, Arieles dhe Aldisonit, Ja Kush është djali që u bë shkaktari i vrasjes…

Sipas familjareve të saj, Ariela dhe Aldisoni kanë qenë të lidhur me njeri tjetrin për katër vite me radhë që nga shkolla e mesme, por janë ndarë në nëntor të 2017. Pas dëshmisë që kanë dhënë familjarë pas vrasjes tragjike të studentes, thuhet se Ariela ka qenë e lidhur me …

Artikulli i plotë »

Sapo u Konfirmua! URIME…Ska Më Pritje Për Vizë Të Gjermanisë, Tani Të Gjithë Shqiptarët Mund Të Punojnë Atje!

Në Gjermani numri i vizave të punës për shqiptarë, nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, boshnjakë dhe të tjerë nga Ballkani është rritur me 70% në 2018. “Die Welt” i ka kushtuar sot dy artikuj temës së punësimit të të huajve në Gjermani. Një punë në Gjermani, shumë njerëz në vendet e …

Artikulli i plotë »