Saturday , 21 April 2018

admin

Qante gjatë natës, prindërit bëjnë zbulimin e tmerrshëm ndaj vogëlushit 2-vjeçar (Video)

Qante gjatë natës, prindërit bëjnë zbulimin e tmerrshëm ndaj vogëlushit 2-vjeçar….Një fëmijë vetëm 2 vjeç u dërgua me urgjencë në spital, në gadishullin e Malaça në Malajzi, natën mes të hënës dhe të martës. Babai tregoi për mediat vendase se u kthye në shtëpi shumë vonë prej punës, kur dëgjoi …

Artikulli i plotë »