Saturday , 17 March 2018

Angelina Jolie në prag të vdekjes, ka vetëm 34 kilogram..Kujdes pamjet / Pamje

Më parë aktorja ka vuajtur edhe nga anoreksia nevrike pasi vdekjes së nënës së saj për shkak të kancerit të gjirit, e atëherë aktorja peshoi 36 kilogramë.
Tani pesha e saj është edhe më e vogël se atëherë dhe ish bashkëshortja e Brad Pitt është në prag të vdekjes..per te par videon e plote shiko videon me poshte per me shume do tju njoftojme…