Saturday , 21 April 2018

Amerika “dridhë” Politikanët e Kosovës, Ja çka thotë për Gjykaten Speciale (Video)

Pas deklaratave të ashpra të Ambasadës së ShBA të premten, ku iu bë vërejtje liderëve që të ndalin përpjekjet për shfuqizim e Gjykatës Speciale ka ardhur një reagim edhe nga Departamenti Amerikan i Shtetit.Thaçit, Haradinajt e Veselit u kërkohet që ti përmbahen zotimeve të tyre ndaj punës së Gjykatës.“Ne u bëjmë thirrje liderëve politikë në Republikën e Kosovës dhe Deputetëve të Kuvendit të Kosovës.Për te lexuar të plotë lajmin, klikoni në hapësirën me poshtë: