Tuesday , 24 April 2018

80 milionë euro të fshehura në Londër, politikani i fuqishëm shqiptar do të arrestohet nga FBI-ja

Një tërmet i madh pritet të “shkundë” të gjithë sferën politike në Shqipëri. Shumë nga figurat e njohura politike të vendit duket se kanë rënë në rrjetën e FBI-së por edhe shërbimeve të tjera sekrete ndërkombëtare.Sipas raporteve të tyre, së shpejti pritet edhe arrestimi i një politikani të fuqishëmAmbasadori Donald Lu e paralajmëroi diçka të tillë në fund të nëntorit dhe fillimi i 2018 pritet të jetë mjaft i vështirë për shumë gjyqtarë, prokurorë, deputetë, ministra e ish-ministra.:Per te vazhduar me tej kliko reklamen me poshte dhe shiko videon e plote: