Monday , 19 March 2018

26-vjeçarja: Kam bërë seks me shokun tim të ngushtë, por u tmerrova çfarë kuptova pas seksit!


Një femër 26-vjeçare ka rrëfyer për “The Sun” historinë erotike me mikun e saj, të cilin pastaj e bëri të dashur. Ajo ka thënë se është ndarë dhe bashkuar disa herë me të, por tani ai e ka bllokuar tërësisht në rrjetet sociale, ndërsa kjo ndihet tërësisht e shkatërruar.

Më poshtë mund të lexoni rrëfimin e saj të plotë:

Fillimisht ishim miq, pastaj ishim të dashuruar dhe kishim seks të mahnitshëm, por tani nuk flasim fare dhe ai më ka bllokuar në të gjitha mediat sociale.

Unë nuk mund të di se çfarë dëshiron ai apo çfarë kam bërë gabim.

Unë nuk jam një fëmijë.

Unë jam një grua 26 vjeçare dhe ai është 32 vjeç.

Ishim miq për më shumë se një vit, pastaj një natë, pas një shumë shishe vere, kishim marrëdhënie seksuale.

Ishte fantastike derisa më goditi derisa u kishte thënë të tjerëve se ndihej i shkatërruar nga unë.

Isha e tronditur.

Nuk kisha asnjë ide do të vinte ndonjëherë koha kur ai do të më thoshte se nuk ishte i lumtur me mua dhe që ndihej në atë mënyrë.

Ditët pastaj shkuan pa një fjalë kështu që unë i shkrova për t’i treguar që isha shumë e hutuar. Por nuk mora asnjë përgjigje.

Dy muaj më vonë ai më në fund më kontaktoi dhe më kërkoi falje, duke thënë se ai nuk kishte vepruar në mënyrën e duhur dhe donte të më shihte.

Ne u takuam në një pijetore për të folur dhe ai më pyeti se çfarë donte nga ne që të ishim së bashku.

Unë e pranova se isha e tmerruar dhe e refuzova.

Ne u ndamë dhe dëgjova që ai do të kthehej me ish-partnerin e tij prej katër vjetësh.

Në ditëlindjen time ai më shkroi në telefon dhe më tha nëse mund ta ftoja.

StictyBanner mes postimeve mobil
Nuk e kisha parë atë fare për gjashtë muaj.

Ne biseduam për kohët e vjetra, shikuam një film, u afruam dhe sigurisht përfunduam në shtrat.

Ishte ndryshe, por ai ishte i bukur – më shumë kujdes se zakonisht, në të vërtetë.

Unë kurrë nuk e kam ndjekur ndonjë djalë, po atij vetëm i shkorva që kam mbërritur mirë në shtëpi, derisa prita për të dëgjuar ndonjë lajm prej tij, por ai kurrë në më ka kontakuar më.

Pastaj, e pashë që më ka bllokuar edhe mesazhet. Jam absolutisht e shkatërruar.

Kjo duket se është përfundimtare, por një sjellje e papjekur e një djali në të tridhjetat e tij.

Përgjigjja e psikologes:

Po është, pasi nuk ishe e drejtë me të, duke i dhënë mesazhe të përziera.

Kur ai sugjeroi takim me ju për të folur për atë që keni dashur nga marrëdhënia juaj, ju e pranuat se ishit e shkattëruar.

E di që ju jeni të tmerruar nga refuzimi, por ai sapo ka dëgjuar se nuk keni qenë e etur për të.

Nuk është çudi që ai mendonte se duhet të ikë.

Pasi që ju të dy kishit një natë të seksit mahnitës, pse nuk i thurët një lavdërim se ishte një dashnor i mrekullueshëm, por vetëm I shkruat se kishit mbërritur mirë në shtëpi?

Çfarë mesazhi mendoni se ai do të ketë marrë nga kjo?

Ndoshta ai ju ka bllokuar, sepse ai ndihet i lënduar dhe i prekshëm.

Nëse doni të shihni se ju mund të keni një të ardhme, atëherë duhet të rrezikoin refuzimin, të gjeni një mënyrë për të bërë kontakt dhe të thoni se dëshironi ta shihni përsëri.

Çfarë keni për të humbur?