Monday , 19 March 2018

20 vjeçarit që u godit nga treni në Fushë-Kosovë, i duhet ndihma juaj


20 vjeçari Festim Pllana është goditur nga treni më 21 mars të këtij viti. Ai nga dëmtimet e marra, tani ka nevojë që t`i vendoset protezë në dorën dhe këmbën e djathtë.

Për këtë, Festimit i duhet ndihma juaj financiare.

Të hollat mund t’i dërgoni në llograinë bankare tek vllau i tij Enis Pllana , Raiffaisen Bank 1501001016103450

Per informata : +386 49 810 494

/Indeksonline/