Friday , 23 March 2018

Ja ‘Misteri’ që fshihet mbas ngjarjes tragjike mes dy të rinjve, Arieles dhe Aldisonit, Ja Kush është djali që u bë shkaktari i vrasjes…

Sipas familjareve të saj, Ariela dhe Aldisoni kanë qenë të lidhur me njeri tjetrin për katër vite me radhë që nga shkolla e mesme, por janë ndarë në nëntor të 2017. Pas dëshmisë që kanë dhënë familjarë pas vrasjes tragjike të studentes, thuhet se Ariela ka qenë e lidhur me …

Artikulli i plotë »