Tuesday , 20 February 2018

Zbulohen dëshmi tronditëse: Millosheviq është gjallë, Ja ku po qëndron ai..(Video)

Dyshimi se diaktorit Milosheviq pas “vdekjes” ende është gjallë dita ditës shtohen. Sidomos pas asaj se në trupin e tij u gjet një drogë që shkakton një gjendje hutimi të përgjithshëm, e cila i kishte shkaktuar “vdekjen e përkohshme”.:Dalin dëshmi tronditëse: Millosheviq është gjallë dhe po qëndron në Rusi:Ja dhe video e plote shtype reklamen dhe shikoje: