Thursday , 22 February 2018

Vranë çiftin shqiptar në sy të fëmijëve, policia greke arreston killerat dhe zbulon porositësit


Pas mëse 8 muajsh hetime, policia greke ka vënë në pranga 3 persona të akuzuar si vrasësit e çiftit shqiptar, një ngjarje e ndodhur në Athinë në shkurt të këtij viti. Ekzekutorët e arrestuar janë një shtetas shqiptar dhe dy grekë.
Policia ka dhënë detaje në lidhje me arsyen dhe motivet që sollën në vrasjen makabre të çiftit Çuri (Thanas dhe Elena Çuri), të cilët u ekzekutuan në banesë, në prani të fëmijëve të tyre….shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: