Tuesday , 20 February 2018

Vjen një super lajm për Kosovën, ja çka ndodhi

Eurokratët janë të gatshëm të bien dakord për një afat kohor deri në vitin 2025 për fillimin e procesit që do të shohë Serbinë, Malin e Zi, Maqedoninë, Shqipërinë, Bosnjën dhe Hercegovinën, si dhe Kosovën të bashkohen me bllokun.
Kështu së paku shkruan mediumi britanik “Express”, përcjell Telegrafi, sipas të cilit medium, në këtë drejtim edhe është nisur një përpjekje diplomatike për të përshpejtuar procesin, pas disa vitesh vonese.Klikoni në reklamë më poshtë dhe lexoni lajmin e plotë::