Tuesday , 20 February 2018

VJEN LAJM I MIRE: Italia paguan deri në 5000 euro , kërkon 18 mijë puntorë,nxitoni aplikoni…

Italia, si edhe vitin e shkuar, vë në dispozicion 30.850 kuota për të mundësuar kryesisht ardhjen në Itali për punë të varur sezonale të punonjësve të huaj si dhe konvertime lejesh të ndryshme qëndrimi në leje pune, të të huajve tashmë rezidentë në Itali.Është përcaktuar gjithashtu edhe kalendari i kërkesave, që do të përgatiten e do të paraqiten, si gjithmonë përmes portalit të ministrisë së Brendshme në, kerkohen 18 mijë puntorë dhe do të kenë rroga deri në 5000 euro , shtype reklamen me poshte dhe do ju hapet sajti për aplikim