Tuesday , 20 February 2018

VIDEO /Skandal në Tiranë! Çifti bën se..s në mes të rrugës (VIDEO)

Dje në Tiranë, në hyrje të qytetit pranë zonës së njohur si “Kthesa e Kamzës”, një çift ka ndalur makinën dhe ka kryer seks brenda saj në mes të ditës.
Çifti ka hapur bagazhin për të mbuluar pamjen nga xhami i pasmë, por nuk u ka shpëtuar kalimtarëve të shumtë, ku njëri prej tyre edhe i ka filmuar…kliko ne reklamen me poshte qe et shfaqet video e plote