Thursday , 22 February 2018

“Vetëm kur më doli gjoksi u ndjeva e lumtur”,trasgjinorja tregon se si u kthye në femër


Lea Membrey është një trasgjinore, e cila nuk ka pasur një jetë shumë të lehtë.
Ajo ka lindur para 20 vitesh në Zelandën e Re dhe që në moshën 2-vjeçare kuptoi se kishte lindur në trupin e gabuar.
Lea lindi si mashkull, por asnjëherë nuk është ndjerë i tillë.
Ajo ka treguar për Daily Mail se si arriti të kuptonte se nuk do të ishte kurrë një burrë:
Nuk kam qenë kurrë e lumtur kur isha djalë. Isha e detyruar që të bëja gjëra meshkujsh edhe pse nuk kisha asnjë interes për to…shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: