Thursday , 22 February 2018

Vetëm 3% e shtëpiakeve e njohin këtë truk! Unë as që e imagjinoja dot


Një mikja ime më tregoi një fakt interesant. Në momentin që zieni gjokset e pulës ju këshillojmë që në të njëjtën tenxhere të hidhni një qepë të kuqe të prerë në 4 pjesë.
Mishi do marrë një ngjyrë të kuqe dhe rezultati mund të jetë perfekt.
Përdorimet e qepës
Një tjetër këshillë është se qepa heq depozitat e..Shtyp rek lamen dhe pas disa sekondave mund ta lexoni tekstin e plote.