Sunday , 25 February 2018

Tronditet Bota: “Feto antentat Erdoganit?”, dështon sigurimi i tij, Erdogan përjeton tmerrin (Video)

Tronditet Bota: “Feto antentat Erdoganit?”, dështon sigurimi i tij, Erdogan përjeton tmerrin….Kur ndodhi puçi në turqi ishte tronditur e gjithë bota nga ajo ngjarje tronditëse. Dhe sot Erdogan derisa ka qenë në një konferencë, dikush është ngjitur në skenë dhe Presidenti turk është frikësuar për vdekje duke mendur se po i bëhet atentat nga Feto. Në moment kanë ardhë rojet dhe e kanë larguar dhe nuk raportohet se cfare ka ndodhur me te, ja dhe ky moment shokues kur Erdogani perjetoj tmerrin, shtypni posht reklamen dhe automatikisht ju hapet video shokuese: