Thursday , 22 February 2018

Trondit Ramush Haradinaj flet serbisht ne kuvend te Kosoves i falenderohet serbeve.. (Video)

Trondit Ramush Haradinaj flet serbisht ne kuvend te Kosoves i falenderohet serbeve.. (Video)

Trondit Ramush Haradinaj flet serbisht ne kuvend te Kosoves
Trondit Ramush Haradinaj flet serbisht ne kuvend te Kosoves i falenderohet serbeve.. (Video)
Per te pare videon e plote live kliko ne reklam…shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: