Thursday , 22 February 2018

Trondit Gjenerali serb: Ky ishte Ministri Shqiptar që na ndihmoi ta vrisnim Adem Jasharin (Foto/Video)


Ne dërguam një spiun në UÇK, kështu që ne e dinim për çdo hap që Jashari bënte. E dinim se ku po shkonte, çfarë po bënte dhe me kë po takohej. Spiunët nuk ishte e vështirë të gjendeshin, sepse në atë kohë, shumë shqiptarë shiteshin për disa mijëra marka”, – tha Gjuroviq. Ai shtoi se ata mund të vrisnin Jasharin sa herë dhe kudo që të donin. Të tre spiunët, të cilët punonin kundër tij, ishin të afërmit e tij, thotë ai.“Para së gjithash, ne ishim ndihmuar nga një ish-ministër shqiptar, i cili gjithashtu pranoi të punonte për ne si spiun, Do te befasoheni kur ti shikoni se kush ishin këta spiuna, Shtypni poshte reklamen dhe ju hapet video: