Thursday , 22 February 2018

“Tërmet” në ‘Babastars’, Alberti tregon publikisht se çka po ndodh me Getin


Grupi më i suksesshëm ‘BabaStars’ janë duke u përballur me një krizë brenda tyre.
Labeli BabaStars njihet si shumë i suksesshëm por jo të gjithë janë të kënaqur me punën që Geti e bën brenda këtij grupi, shkruan lajmi.net
Ishte Albert Krasniqi ai i cili nxorri të palarat brenda ‘BabaStars’ të cilat sipas tij Geti dhe njëri prej menaxherëve, Dekori po i bëjnë padrejtësisht brenda grupit.Sipas tij Ghetto Geasy po u lë hapsirë të datave për koncerte veç Majkit dhe interesimi ndaj Cozman dhe Skivit është shumë i vogël…KLIKO REKLAMEN ME POSHTE QE TE SHFAQET VIDEO E PLOTE: