Friday , 23 February 2018

Të dy e duan, por asnjëri s’e ka, kjo është vajza që mund të bëjë sërish ‘armiq’ Noizy-in dhe Ledrin


Thonë që kur qëndron për një kohë të gjatë me një person, marrin shumë nga njëri- tjetri.
Jo më kot, me kalimin e viteve mund të keni dëgjuar t’ju thonë që ngjani me partnerin tuaj, apo me shoqen/ shokun e ngushtë. Ndonëse ata nuk kanë shumë kohë bashkë si shok, pasi më parë ishin “armiq të përbetuar”, duket se ky “ligj i natyrës” ka prekur dhe dy reperat më të dashur shqiptar. Bëhet fjalë për Ledri Vulën dhe Noizy-in. Tashmë ata janë miq, por a do jenë më, kur Noizy të dëgjojë se Ledri pëlqen vajzën me të cilën ai është i dashuruar “kokë e këmbë”?..KLIKO REKLAMEN ME POSHTE QE TE SHFAQET VIDEO E PLOTE: