Thursday , 22 February 2018

Të burgosurit premtojnë se do ta lirojnë El Chapon

capture1_1485551502-9607436
Një grup i të burgosurve ka premtuar se do të mbroj lordin e drogës Joaquin “El Chapo” Guzman. Ata kanë xhiruar një video në qelinë e tyre në California.
Pesë burra me maska dhe që flisnin në gjuhën spanjolle, në videon e xhiruar premtuan aleancë për Guzman dhe treguan se si do t’i ndihmojnë atij për të ikur.

Ata thonë se do të kujdesen për El Chapo dhe se nëse ai ua kërkon ‘do ta lirojnë menjëherë’.

El Chapo ndodhet në burg në New York.