Monday , 19 February 2018

Arkivat e etiketimeve virgjerine

Pyten në çfarë moshe e kanë humbur virgjerine vajzat e reja Shqiptare? Përgjigjet që do iu lënë pa fjalë….

Virgjëria mbetet një temë mjaft e diskutueshme në shoqëri dhe në vendin tonë konsiderohet ende si një temë tabu. Mirëpo, duket se e kanë tejkaluar këtë problem. Rasti më konkret ku duket se vajzat apo djemtë nuk e kanë fare problem të tregojnë moshën e humbjes së virgjërisë. Në një …

Artikulli i plotë »

18-vjeçarja nxjerr virgjërinë në ankand, merr ofertë marramendëse

Një adoleshente ka nxjerrë në ankand virgjërinë e saj në përpjekje që të fitojë mjaftueshëm para sa për të paguar studimet, shkruan Daily Mail, transmeton Gazeta Express. 18 vjeçarja, shpreson që të fitojë mjaftueshëm sa për të studiuar në Universitetin e Kembrixhit dhe pretendon që ka marrë një ofertë prej …

Artikulli i plotë »

Shokuese: Ja se si shkojnë vajzat që kanë prishur virgjerinë tek mjeku për tu qepur në prag të fejesës

Një numër i konsiderueshëm vajzash shkojnë në spitalin rajonal dhe kërkojnë një ndërhyrje që vjen gjithnjë e në rritje. Një gjenekolog i spitalit rajonal të Shkodrës tregon se është shqetësuese numri i vajzave që kërkojnë të qepen pasi kryejnë aktin seksual. Shumica e tyre kërkojnë që të mos merret vesh …

Artikulli i plotë »

Shet virgjërinë, qëllimi i 18-vjeçares do t’ju mërzisë

Shet virgjërinë, qëllimi i 18-vjeçares do t’ju mërzisë Një vajzë 18-vjeçe ka zgjuar reagime të ashpra gjatë një paraqitjeje televizive, duke deklaruar se planifikon të shes virgjërinë me shpresën se do të grumbullojë mjaftueshëm të holla sa për t’i blerë prindërve një shtëpi dhe të regjistrohet në Universitet. Alexandra Kefren …

Artikulli i plotë »