Friday , 24 November 2017

Arkivat e etiketimeve video

Shikojeni se çka i bëri një qytetar Ramiz Lladrovcit dhe Shefaqet Krasniqit (Video)

Deklarata e kandidatit të PDK-së, Ramiz Lladrovcit, dhënë ditë më parë një emision televiziv, po bën xhiro në rrjetet sociale. Një qytetar ka bërë një bashkim të dy videove të Ramiz Lladrovcit dhe Shefaqet Krasniqit, ku ata shihen derisa dhëjnë deklarata…shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash …

Artikulli i plotë »

Misteri i ‘Kalorësit të zi’ që rrotullohet rreth Tokës prej 50 vitesh (Foto/Video)

Teoricienët e konspiracionit besojnë se sateliti i njohur si “Kalorësi i Zi”, i cili për dekada rrotullohet rreth Tokës, është mbi 13 mijë vite i vjetër. Sipas kësaj teorie: Historia e “Kalorësit të Zi” filloi në vitin 1954, kur revistat “St Louis” dhe “San Francisco Examiner” botuan artikuj për pensionimin …

Artikulli i plotë »