Saturday , 25 November 2017

Arkivat e etiketimeve video

Kallashi për herë të parë tregon n’Kosovë Show: Ja pse e ndala vallëzimin dhe seksin (Video)

Kallashit i ndodhi diçka e papritur derisa po e priste një organizatore të mbrëmjeve rinore. Edhe sonte si çdo javë në 20:30 shfaqet emisioni n’Kosovë Show. Mysafirë është valltarja Donjeta Kosumi e njohur si Kallashi dhe Astrit Haraqija. Kallashi nuk kishte ftesë për emision u soll nga maskat që e …

Artikulli i plotë »

Kallashi nga frika ‘qanë’, por shikojeni se çka i bën më pas Shpetim Deskut në emision (Video)

Kallashit i ndodhi diçka e papritur derisa po e priste një organizatore të mbrëmjeve rinore. Edhe sonte si çdo javë në 20:30 shfaqet emisioni n’Kosovë Show.Mysafirë është valltarja Donjeta Kosumi e njohur si Kallashi dhe Astrit Haraqija. Kallashi e ka treguar dhe live dhe midis emisionit se kë e ka …

Artikulli i plotë »