Friday , 23 February 2018

Arkivat e etiketimeve vetem

Lamtumirë, probleme dentare: Teknika që rrit dhëmbin e rënë në vetëm 10 javë! (VIDEO)

Implantet dentare kanë shpëtuar miliona jetë në mbarë botën dhe janë zgjidhja më e mirë për mbushjen e zbrastësirave në dhëmbët tuaj.Ato përfaqësojnë komponente kirurgjikale që lidhen me një pjesë të nofullës për të mbështetur një protezë dentare, si një urë, kurorë, protezë etj, vetëm përmes një procesi të njohur …

Artikulli i plotë »

Nusja nga Shqiperia i ikën me tax-i burrit serb. Ja len that jo vetem shtratin por edhe arken me alltan dhe pare

Lugina e Presheves diteve te fundit sa ishte e “gezuar” se eshte shtuar edhe per nje banore, me nje shqiptare, motra jone nga Shqiperia, por ky gezim nuk zgjati per Presheven sidomos per familjen ..vic nnga fshati Bushtran. “Shqiptare për pesë milionë dinarë”; “Martesa e parë në Serbi me shqiptare …

Artikulli i plotë »