Friday , 24 November 2017

Arkivat e etiketimeve vetem

Nusja nga Shqiperia i ikën me tax-i burrit serb. Ja len that jo vetem shtratin por edhe arken me alltan dhe pare

Lugina e Presheves diteve te fundit sa ishte e “gezuar” se eshte shtuar edhe per nje banore, me nje shqiptare, motra jone nga Shqiperia, por ky gezim nuk zgjati per Presheven sidomos per familjen ..vic nnga fshati Bushtran. “Shqiptare për pesë milionë dinarë”; “Martesa e parë në Serbi me shqiptare …

Artikulli i plotë »