Friday , 24 November 2017

Arkivat e etiketimeve vetem

Ndodh çmenduria: Ky është maturanti i cili shpenzoi 15 mijë euro vetëm për mbrëmjen e maturës, ja çka bleu (Video)

Në botë eksizstojnë qindra apo mijëra rekorde të ndryshme, madje për të tilla ngjarje dhe raste eksizston edhe libri i quajtur ‘Libri Genis’, shkruan Gazeta NewBorn. Në këtë libër janë të përfshira rastet më interesante të globit e të cilat për shumë kë sa janë të pabesueshme janë edhe të …

Artikulli i plotë »

PIHET NJË GOTË ÇDO MËNGJES PARA KAFJALLI: Pija nga vetëm katër përbërës jua rregullon sheqerin

Diabeti është sëmundje nga e cila sëmuren edhe të rinjtë, edhe të vjetrit. Shkaktari kryesor janë stresi dhe ushqimi jo i shëndetshëm. Duhet të jeni të vetëdijshëm që mund të jetoni normalisht nëse pini rregullisht ilaçet të cilat jua ka përshkruar mjeku, mirëpo duhet të ushqeheni shëndetshëm. Hani rregullisht, mirëpo …

Artikulli i plotë »