Tuesday , 20 February 2018

Arkivat e etiketimeve vellait

Zbulohet Ja pse Shaban Sujlemani vrau vllaun dhe 2 djemtë e vëllait, shiko pamjet KUJDES PAMJE TE RENDA

Festa E Bajramit Është Shndërruar Në Ditë Zie Për Banorët E Fshatit Gllumovë. Ky Fshat Sot Përjetoi Një Vrasje Të Katërfishtë. Tragjedia Ka Ndodhur Rreth Orës Dhjetë Të Mëngjesit, Kur Banorët U Tronditën Nga Krisma E Plumbave. Përshtypjet E Para Të Banorëve Ishin Se Ato Ishin Plumba Gëzimi. Një Tragjedi …

Artikulli i plotë »