Tuesday , 21 November 2017

Arkivat e etiketimeve vajze

Ç’ndodh në Tiranë kur një vajzë kërkon ndihmë pasi e ngacmon një “maniak” (Video Exluzive)

Nëse një vajzë do t’ju kërkonte ndihmë pasi e ngacmon një djalë në rrugë, si do të vepronit? Për t’iu përgjigjur kësaj pyetjeje, emisioni “Xing me Ermalin” ka realizuar një kamera të fshehtë, ku protagonist ishte Soni dhe një vajzë e bukur. Kjo e fundit ndaloi disa persona për t’iu …

Artikulli i plotë »