Friday , 23 February 2018

Arkivat e etiketimeve vajza

Bëj foto sexy në revistë dhe të jap 10.000 euro”, vajza nga Tirana shokohet nga kërkesa që i bëjnë në Facebook

Bëj foto sexy në revistë dhe të jap 10.000 euro”, vajza nga Tirana shokohet nga kërkesa që i bëjnë në Facebook Duke marrë parasysh edhe gjendjen e ekonomike të vendit tonë, shumë vajza detyrohen të bëjnë edhe punë për të cilat nuk ndihen shumë krenare vetëm e vetëm që të …

Artikulli i plotë »

Vajza nga fshati shqiptar: Gjyshi më shiti për 2 mln lekë në Budva. Por ajo që më bëri burri është ferri mbi Tokë

Vajza nga fshati shqiptar: Gjyshi më shiti për 2 mln lekë në Budva. Por ajo që më bëri burri është ferri mbi Tokë Një histori rrënqethëse e një viktime të trafikimit është rrëfyer në faqen tonë “Shkodra News” nga një grua shqiptare. E cila tregon dramën e jetës së saj, …

Artikulli i plotë »

Pamje të rënda/ E kapën duke kryer marrëdhënie, vajza detyrohet të kryej sërish “live” në Facebook

Pamje të rënda/ E kapën duke kryer marrëdhënie, vajza detyrohet të kryej sërish “live” në Facebook Një sulm i tmerrshëm ndaj një vajze të re është transmetuar “live” në Facebook nga një grup të rinjsh, ku shihet një femër e cila e ofendon dhe dhunon vazhdimisht atë dhe i kërkon …

Artikulli i plotë »

Ja bulevardi i prostitucionit shqiptar, vajza dibrane rrëfen sekretet e jetës në rrugë

Ja bulevardi i prostitucionit shqiptar, vajza dibrane rrëfen sekretet e jetës në rrugë Shumëkush që mbrëmja e zë pranë sheshit “Skënderbej”, këto ditë ka parë se si çdo natë mblidhen “goca pune”. Shumica janë meshkuj të shndërruar në femra. Shesin trupin për klientë shqiptarë dhe të huaj, me “tarifa” që …

Artikulli i plotë »