Friday , 24 November 2017

Arkivat e etiketimeve vajza

Bëj foto sexy në revistë dhe të jap 10.000 euro”, vajza nga Tirana shokohet nga kërkesa që i bëjnë në Facebook

Bëj foto sexy në revistë dhe të jap 10.000 euro”, vajza nga Tirana shokohet nga kërkesa që i bëjnë në Facebook Duke marrë parasysh edhe gjendjen e ekonomike të vendit tonë, shumë vajza detyrohen të bëjnë edhe punë për të cilat nuk ndihen shumë krenare vetëm e vetëm që të …

Artikulli i plotë »

Vajza nga fshati shqiptar: Gjyshi më shiti për 2 mln lekë në Budva. Por ajo që më bëri burri është ferri mbi Tokë

Vajza nga fshati shqiptar: Gjyshi më shiti për 2 mln lekë në Budva. Por ajo që më bëri burri është ferri mbi Tokë Një histori rrënqethëse e një viktime të trafikimit është rrëfyer në faqen tonë “Shkodra News” nga një grua shqiptare. E cila tregon dramën e jetës së saj, …

Artikulli i plotë »

Pamje të rënda/ E kapën duke kryer marrëdhënie, vajza detyrohet të kryej sërish “live” në Facebook

Pamje të rënda/ E kapën duke kryer marrëdhënie, vajza detyrohet të kryej sërish “live” në Facebook Një sulm i tmerrshëm ndaj një vajze të re është transmetuar “live” në Facebook nga një grup të rinjsh, ku shihet një femër e cila e ofendon dhe dhunon vazhdimisht atë dhe i kërkon …

Artikulli i plotë »