Tuesday , 21 November 2017

Arkivat e etiketimeve vajza

Vajza e Fahredin Gashit i dënuar me 18 vjet burg, mahnitë me bukurinë e saj në mbrëmjen e matures (Foto)

Frontina Gashi, është bërë maturante.Në këtë ditë të vecantë për vajzat e shkollës se mesme ajo është kujdesur të shkelqejë dhe ia ka arritur. Frontina është bërë e vecantë me dukjen e saj, ashtu sic e ka edhe emrin, shkruan Magazina.al Edhe pse nata a matures është njëra ndër momentet …

Artikulli i plotë »