Monday , 19 February 2018

Arkivat e etiketimeve shume

Jo shumë njerëz e dinë, por ekziston një ilaç natyral dhe i thjeshtë për gërhitjen

Personat që gërhasin nuk janë të vetmit që ballafaqohen me këtë problem, pasi që kjo çështje zakonisht ndikon më shumë në individët që flenë afër atyre. Megjithatë, ky problem i zakonshëm dhe irritues mund të zgjidhet shumë lehtë me ndihmën e një ilaçi natyral dhe të thjeshtë. Ky ilaç (lëng) …

Artikulli i plotë »

Ky është rrëfimi i ish-ushtarit të UÇK-së: Si e nisëm betejën e Koshares me hiç më shumë se 300 ushtarë

Agron Jusufi pjesëmarrës në betejën e Koshares dhe bashkëluftëtar i Agim Ramadanit e Sali Çekajt, ka treguar në Ora e Fundit në Klan Kosova se si me nëntë prill të vitit 1999, një ndër betejat më të lavdishme të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës e kishin filluar jo më shumë se …

Artikulli i plotë »