Tuesday , 16 January 2018

Arkivat e etiketimeve shume

Lajm shumë i mirë për të gjithë ata që kanë patent shofer në Kosovë / Pamje

Me datën 2 janar 2018 u nënshkrua kontrata për projektin “e–testimi”, në mes të Ministrisë së Infrastrukturës dhe kompanisë përfituese “PBC” shpk.Në këtë kontratë parashihet kalimi i mbajtjës së provimit teorik për patent shofer nga forma manuale e deri tanishme, në atë elektronike, shkruan Gazeta NewBorn..per me shume kliko ne …

Artikulli i plotë »

Lajm shumë i mirë për të gjithë ata që kanë patent shofer në Kosovë (Video)

Mirëmbajtja dhe garancioni është paraparë për një periudhë tri vjeçare. Çmimi i kontratës kap vlerën e 239,898.98 €. Ky aplikacion do t’iu mundësojë kandidatëve të cilët i nënshtrohen provimit për patent shoferi në testimin teorik që në mënyrë elektronike (nëpërmes kompjuterit) të plotësojnë testin dhe të marrin rezultatin. Aplikacioni do …

Artikulli i plotë »

Askush nuk mund ta besojë si zgjohet çdo mëngjes Kjo grua 50 vjeçare qe duket shumë më e re!

Ju jeni me siguri të vetëdijshëm për atë që botox është – injeksionet komerciale janë përdorur nga miliona njerëz në mbarë botën për qëllime kozmetike. Sidoqoftë, botoksi nuk është për të gjithë, pasi ka një çmim mjaft të lartë dhe shumëllojshmëria e efekteve anësore të mundshme do të thotë që …

Artikulli i plotë »

Cili është personazhi i njohur shqiptar që la më shumë mbresa për Adela Xhamanin?

Vdekja e papritur e gazetares Adelajda Xhamani është klasifikuar nga Policia si vdekje për shkaqe natyrore. Mjekët ligjorë, që bënë autopsinë mëngjesin e së dielës, paraprakisht dyshojnë për një arrest kardiak. Ndonëse raporti përfundimtar i mjekëve ligjorë pritet të dalë brenda dy javësh, nga analizat paraprake nuk rezulton të jenë …

Artikulli i plotë »

‘Harrojeni’ Gjermaninë, ky vend hapi rrugën për punësim dhe ‘letra’, ja si mund ti merrni shumë lehtë

Kanadaja renditet si vendi i parë në botë për lehtësira ndaj emigrantëve. Ndryshe nga çfarë po ndodh me fqinjët e tyre të fuqishëm SHBA-në, qeveria kanadeze dhe agjenci të ndryshme kanë publikuar një sërë botimesh të gazetarëve të ndryshëm apo organizatave jo qeveritare të gjitha masat për mbrojtjen e emigrantit…shiko …

Artikulli i plotë »