Friday , 23 February 2018

Arkivat e etiketimeve shqiptare

Ushtarët shqiptarë më plisa në Manastir, në vitin 1908

Këta janë ustarët shqiptarë në Manastir në vitin 1908, në kuader të ushtrisës së Perandorisë Osmane. Ushtarët shqiptarë në ushtrinë e Perandoorisë quheshin “nizam” dhe ata dërgoheshin në çdo cep të Perandorisë Osmane në luftë kundër popujve që kërkonin liri..shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet …

Artikulli i plotë »