Wednesday , 17 January 2018

Arkivat e etiketimeve shqiptare

Një lajm i rëndësishëm për emigrantët shqiptarë

Për të gjitha shërbimet konsullore që nga janari 2017 shqiptarët që banojnë jashtë vendit kanë mundësi t’i kryerjen veprimet online, përmes të ashtuquajturit sistemi SHKO. Kjo është një platformë elektronike e krijuar nga Ministria e Jashtme për të ofruar procedura të thjeshtësuara dhe me mekanizma mjaft transparente. Shërbimet që përfshihen …

Artikulli i plotë »