Saturday , 25 November 2017

Arkivat e etiketimeve shqiptare

LAJMI FUNDIT: Ja sa Shqiptarë ishin në Aeroplanin që u rrëzua sot në Maribor të Slovenisë (VIDEO)

LAJMI FUNDIT: Ja sa Shqiptarë ishin në Aeroplanin që u rrëzua sot në Maribor të Slovenisë…Mësohet se një aeroplan i nisur sod ora 10.15 nga Aeroporti i Basel/Mulhouse është rrëzuar. Aeroplani është dashur te mberrij ne ora 12.10 në aeroportin ndërkombëtar të Rinasit, Tiranë. Por Aeroplani është goditur shumë keq …

Artikulli i plotë »

Ushtarët shqiptarë më plisa në Manastir, në vitin 1908

Këta janë ustarët shqiptarë në Manastir në vitin 1908, në kuader të ushtrisës së Perandorisë Osmane. Ushtarët shqiptarë në ushtrinë e Perandoorisë quheshin “nizam” dhe ata dërgoheshin në çdo cep të Perandorisë Osmane në luftë kundër popujve që kërkonin liri..shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet …

Artikulli i plotë »