Friday , 24 November 2017

Arkivat e etiketimeve shqiptar

Martohet portieri shqiptar Samir Ujkani, këngëtarin e mbulojnë me para në dasmë (VIDEO)

Portieri shqiptar, Samir Ujkani ka kurorëzuar me martesë lidhjen disavjeçare me partneren e tij, Efnan. Në dasmën e çiftit ishin të pranishëm familjarët dhe miqtë e Ujkanit, ku nuk munguan as fytyrat publike që vazhdimisht postonin fotografi dhe video të ceremonisë në rrjetet sociale. Në një video shihen disa momente …

Artikulli i plotë »

BREGDETI SHQIPTAR, më i miri për më pak të holla…

Përmirësimi i infrastrukturës rrugore në Shqipëri,kuzhina, peizazhet, por edhe çmimet shumë më të lira në raport me shtetet e tjera, si dhe dëshira për të vizituar pika të reja turistike, renditen të jenë faktorët kryesor që turistët nga Maqedonia preferojnë të frekuentojnë bregdetin shqiptar Shkup, 28 qershor – Shqipëria, Turqia …

Artikulli i plotë »