Monday , 19 February 2018

Arkivat e etiketimeve shqiptar

Mësuesja i jep një detyrë klase,por përgjigja e nxënësit shqiptar ka për t’ju hequr trurin

Nxënësit herë pas here surprizojnë si prindërit edhe mësuesit e tyre. Këtë herë bëhet fjalë për një nxënës në një shkollë 9-vjeçare, të cilit i është dhënë një detyrë. Si çdo nxënës tjetër, edhe ai duhet të përshkruajë se çfarë dëshiron të bëhet kur të rritet. Është e habitshme se …

Artikulli i plotë »

Mësuesja i jep një detyrë klase, përgjigja e nxënësit shqiptar ka për t’ju hequr trurin

Nxënësit herë pas here surprizojnë si prindërit edhe mësuesit e tyre. Këtë herë bëhet fjalë për një nxënës në një shkollë 9-vjeçare, të cilit i është dhënë një detyrë. Si çdo nxënës tjetër, edhe ai duhet të përshkruajë se çfarë dëshiron të bëhet kur të rritet. Është e habitshme se …

Artikulli i plotë »

Këngëtarja guxon dhe publikon foto me deputetin e martuar shqiptar: Është i dashuri im (FOTO)

Këngëtarja guxon dhe publikon foto me deputetin e martuar shqiptar: Është i dashuri im (FOTO) Përveç politikës, deputetet nga Kosova kohët e fundit po përfliten mjaft edhe për jetën e tyre private. Kështu deputeti i Nismës, Haxhi Shala po përflitet sikur është duke mbajtur dy lidhje dashurie në distancë, në …

Artikulli i plotë »

Vajza nga fshati shqiptar: Gjyshi më shiti për 2 mln lekë në Budva. Por ajo që më bëri burri është ferri mbi Tokë

Vajza nga fshati shqiptar: Gjyshi më shiti për 2 mln lekë në Budva. Por ajo që më bëri burri është ferri mbi Tokë Një histori rrënqethëse e një viktime të trafikimit është rrëfyer në faqen tonë “Shkodra News” nga një grua shqiptare. E cila tregon dramën e jetës së saj, …

Artikulli i plotë »

Ja bulevardi i prostitucionit shqiptar, vajza dibrane rrëfen sekretet e jetës në rrugë

Ja bulevardi i prostitucionit shqiptar, vajza dibrane rrëfen sekretet e jetës në rrugë Shumëkush që mbrëmja e zë pranë sheshit “Skënderbej”, këto ditë ka parë se si çdo natë mblidhen “goca pune”. Shumica janë meshkuj të shndërruar në femra. Shesin trupin për klientë shqiptarë dhe të huaj, me “tarifa” që …

Artikulli i plotë »