Thursday , 23 November 2017

Arkivat e etiketimeve shqiptar

Ish-gjenerali serb: Ky ishte ministri shqiptar që na ndihmoi ta vrisnim Adem Jasharin (Pamje)

Ish gjenerali serb Stevan Gjuroviq në një intervistë për mediat maqedonase kishte rrëfyer gjerësisht për luftën e forcave serbe dhe UÇK-së në Kosovë. Gjenerali serb zbuloi detajet e luftimeve të ushtrisë dhe policisë në Kosovë kundër UÇK-s, dhe ai u përqëndrua veçanërisht në detajet e vrasjes së Jasharit. Ai zbuloi …

Artikulli i plotë »

Mësuesja i jep një detyrë klase,por përgjigja e nxënësit shqiptar ka për t’ju hequr trurin

Nxënësit herë pas here surprizojnë si prindërit edhe mësuesit e tyre. Këtë herë bëhet fjalë për një nxënës në një shkollë 9-vjeçare, të cilit i është dhënë një detyrë. Si çdo nxënës tjetër, edhe ai duhet të përshkruajë se çfarë dëshiron të bëhet kur të rritet. Është e habitshme se …

Artikulli i plotë »

Mësuesja i jep një detyrë klase, përgjigja e nxënësit shqiptar ka për t’ju hequr trurin

Nxënësit herë pas here surprizojnë si prindërit edhe mësuesit e tyre. Këtë herë bëhet fjalë për një nxënës në një shkollë 9-vjeçare, të cilit i është dhënë një detyrë. Si çdo nxënës tjetër, edhe ai duhet të përshkruajë se çfarë dëshiron të bëhet kur të rritet. Është e habitshme se …

Artikulli i plotë »

Këngëtarja guxon dhe publikon foto me deputetin e martuar shqiptar: Është i dashuri im (FOTO)

Këngëtarja guxon dhe publikon foto me deputetin e martuar shqiptar: Është i dashuri im (FOTO) Përveç politikës, deputetet nga Kosova kohët e fundit po përfliten mjaft edhe për jetën e tyre private. Kështu deputeti i Nismës, Haxhi Shala po përflitet sikur është duke mbajtur dy lidhje dashurie në distancë, në …

Artikulli i plotë »

Vajza nga fshati shqiptar: Gjyshi më shiti për 2 mln lekë në Budva. Por ajo që më bëri burri është ferri mbi Tokë

Vajza nga fshati shqiptar: Gjyshi më shiti për 2 mln lekë në Budva. Por ajo që më bëri burri është ferri mbi Tokë Një histori rrënqethëse e një viktime të trafikimit është rrëfyer në faqen tonë “Shkodra News” nga një grua shqiptare. E cila tregon dramën e jetës së saj, …

Artikulli i plotë »