Monday , 19 February 2018

Arkivat e etiketimeve shqiptar

Ky fshat shqiptar ka numrin më të madh të fallxhoreve, njerëzit mbajnë rradhë të gjatë për të zgjidhur hallet

Baja e Istogut e njohur ndryshe si Ilixha e Pejës, njihet në të gjithë Kosovën, pasi flitet se aty janë fallxheshat më të mira. Ky lloj fshati nuk njihet vetëm si qendër rehabilituese ku shkojnë shumë njerëz që kanë probleme të ndryshme shëndetësore. Tashmë siç thonë banorët, fallxheshat e fshatit …

Artikulli i plotë »

Vëllai tropojan kërcënon me jetë misin shqiptar, publikoi foto lakuriq me motrën e tij

Egla Harxhi është “Miss Shqipëria 2007” dhe prej kohësh po zhvillon karrierën e saj si modele në Francë. Mirëpo kohët e fundit Egla është bërë pjesë e një incidenti që sipas saj mund të përfundojë në tragjedi. Për të promovuar lirinë femërore të tejskajshme, Egla ka bërë një set fotografik …

Artikulli i plotë »