Friday , 24 November 2017

Arkivat e etiketimeve shikoni

Djali nga Elbasani bën propozimin me të bukur që keni parë ndonjëherë, shikoni rrëfimin e tij mahnitës (VIDEO)

“Dashuria është ajo që lëviz diellin e yjet e tjera”, është ky përkufizimi që i bën dashurisë Dante në Komedinë Hyjnore. Dashuria është ndjenja më e fuqishme që ekziston, motori i vërtetë i botës, është ajo që na bën që të zgjohemi çdo mëngjes me një qëllim, ajo që na …

Artikulli i plotë »

Babait në burg i mundësohet ta takojë vajzën për herë të parë pas 12 vitesh, shikoni reagimin |Foto/Video|

ëmijët që i kanë prindërit në burg, ka mundësi pesë herë më shumë që të kryejnë krime, dhe kjo ka një efekt drastik në jetën e tyre. Scottie Barnes, është përfaqësuesi i një organizate “one day with God calls prisoners’” për fëmijët që janë viktimë e këtyre rasteve. Organizata e …

Artikulli i plotë »